Actriu per l'acció viver de dones visuals (remunerat)

DONES VISUALS en Barcelona

DONES VISUALS, cerca actrius per participar en el rodatge d'una seqüència dirigida per la Isabel Gardela dins del marc de L'Acció Viver.
L'Acció Viver és un programa d'acompanyament i assessorament per a projectes de llargmetratge escrits o dirigits per dones. El seu objectiu és promoure l'existència d'òperes primes i afavorir la continuïtat de trajectòries professionals de dones cineastes que ja han estrenat el seu primer o segon llargmetratge. El programa té una durada de 6 mesos i s’estructura al voltant de 2 retirs de creació: guió i direcció i una trobada amb la indústria.
En la convocatòria 2018 Acció Viver ha seleccionat 6 projectes, tres de ficció i tres de documental i que pròximament inciaran el retir de direcció on les cineastes podran plantejar la direcció i la posada en escena, rodant una seqüència que els hi permeti trobar el to i l’estil del projecte.

DONES VISUALS reuneix professionals del sector compromeses en defensar, promoure i fer efectiva la presència de la dona a l’audiovisual.

La feina és remunerada i compren, una tarda d'assajos el dia 9 de juliol a Barcelona i un dia de rodatge el 12 de juliol a Manresa.

Els perfil que demanem és

Dona de 35 a 40 anys

Podeu enviar videobook, CV i una fotografia a info@donesvisuals.cat
Per a més informació, podeu consultar a el nostre web www.donesvisuals.cat o escriure al correu electrònic info@donesvisuals.cat.
El termini de presentació de videobooks finalitza el dilluns 2 de juliol.





Publicado el 26-06-2018