Càsting websèrie 'la websèrie'

RODANDO RUINA FILMS en Barcelona

Websèrie 'La Websèrie' és una comèdia esbojarrada creada per la productora RODANDO RUNIA FILMS, una productora d'un grup d'estudiants de 2n de Producció i Realització d'Audiovisuals de l'institut Santa Eulàlia de Terrassa.
El càsting és únicament pel capítol pilot de la websèrie que tindrà una durada de 10 minuts aproximadament.

SINOPSI:
Adri i Lucas són dos amics que van començar a crear una websèrie anomenada “La Chica Embudo” cap a l’any 2013, que va fracassar per diverses negligències per part dels dos protagonistes: denúncies per plagi en el nom de la productora ‘LucasFilm', una despesa absurda en merchandising que mai es va arribar a vendre i el "robatori" de la idea original per part d’una gran productora televisiva.
Cinc anys després, perseguits per la nostàlgia, decideixen tornar a provar sort amb un nou projecte i tornen a l’antic local on van treballar anteriorment amb ‘La chica embudo’, però es troben amb la sorpresa de que s’havien deixat els guionistes de la websèrie tancats dins de l’edifici. Els dos amics s’hauran d’enfrontar a la tribu dels guionistes de l’oficina i al repte de crear una nova websèrie intentant no repetir els mateixos errors del passat.

QUÈ BUSQUEM?:
Adri (protagonista): Un noi entre 24 i 30 anys. És el més gran del dos. No sap com però el Lucas sempre l'acaba enganyant amb els seus projectes. Té un estil desenfadat, una mica deixat, molt rotllo “cineasta”, amb cabells una mica llargs; sempre porta samarretes de pel·lícules o amb frases. És més conscient dels problemes que van tenir cinc anys enrere i això li fa ser una mica més poruc, encara que és molt treballador i bastant maniàtic.

Lucas (Protagonista): Noi entre 20 i 25 anys. Va estudiar Comunicació Audiovisual a la universitat i per això creu que es pot menjar el món. Sempre enganya a l'Adri amb nous projectes sense ser conscient de res, creu que tot és possible. Té un estil molt més net i casual i porta el cabell curt. Confiat, impulsiu i inconscient, té bones idees però és incapaç de gestionar-les correctament.

Productor (secundari): Home entre 40-50 anys, formal i corpulent. Productor d’una gran cadena de televisió. Sempre a la recerca de noves idees i li és igual si per aconseguir-ho les ha de robar.

Fan (Petita part): Noi o noia entre 20 i 30 anys. Un dels dos únics fans que encara queden de 'La chica embudo'. Porta cinc anys vivint en una tenda de campanya molt a prop del local de l’Adri i el Lucas esperant la seva tornada.

El càsting es realitzarà els dies 11, 18 i 25 de gener del 2019 de 15h a 18h a l'edifici de l'institut Santa Eulàlia situat al C/ Badalona nº 1 Bis, Terrassa.

Les dates de rodatge no estan confirmades però es realitzarà durant dos caps de setmana de febrer.

El treball NO serà remunerat. Es facilitarà transport i àpats als actors.

El rodatge serà en català.

Si teniu qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic.

També ens podeu seguir al nostre Instagram: @projectewebserie i al nostre blog: https://projectewebserie.wixsite.com/projectewebserie.

Us deixem l'enllaç perquè pugueu veure el nostre AWESOME teaser: https://www.youtube.com/watch?v=e7-YGh8xVRk.

Moltes gràcies!

Esperem les vostre sol·licituds!






Publicado el 29-12-2018