Casting para personaje masculino en cortometraje universitario

Raúl Millán Pruna en Barcelona

Castellano:
Buscamos un actor de entre 30 y 60 años para interpretar a un personaje en un cortometraje de TFG del Grado en Medios Audiovisuales de la Universidad TecnoCampus de Mataró. El papel no es remunerado pero sí cubrimos dietas y transporte.

Risoteràpia es una comedia dramática con un tono naturalista que se desarrolla en una sesión de terapia grupal, un contexto en el que a priori la comedia es lo último que se espera. El cortometraje habla de la importancia de saber reírse de uno mismo y plantea una manera de enfrentar la vida desde el humor, el positivismo y la resiliencia.

Para más información podéis revisar nuestro Verkami en este enlace

Català:
Busquem un actor de entre 30 i 60 anys per interpretar un personatge en un curtmetratge de TFG del Grau en Mitjans Audiovisuals de la Universitat TecnoCampus de Mataró. El paper no està remunerat, però sí que cobrim despeses de dietes i transport.

Risoteràpia és una comèdia dramàtica amb un to naturalista que es desenvolupa en una sessió de teràpia grupal, un context on a priori, la comèdia és l‘últim que s’espera. El curtmetratge que parla de la importància de saber-se riure d’un mateix i planteja una manera d’afrontar la vida des de l’humor, el positivisme i la resiliència.

Per a més informació podeu revisar el norte Verkami en aquest enllaç






Publicado el 16-05-2023