Casting cortometraje

Casting organizado por: Sergio Cerdán en Barcelona

Busquem actors i actrius, d’entre 18 i 25 anys.

Si voleu participar envia un correu a: sergionastic@msn.com amb CV I Foto, i especificant el paper o papers que t’interesen i t’enviarem el guió per que puguis preparar el paper per el càsting i el mapa per poder arribar-hi!!


Personatges:

Alícia: És una noia normal i corrent, d'uns 19 anys, físicament no destaca en res en especial, té molta personalitat i no es deixa influenciar per ningú, com sempre ha estat ella mateixa mai ha arribat a encaixar en cap grup, se sent desarrelada a tot.

Amic 1 (Conill blanc- Xavi): Un amic d'Alicia, és molt tossut i sempre vol portar la raó, vol que tot el grup li faci cas, i es faci el que ell digui.

Amic 2 (Sombrerero loco- Marina): Una de les amigues de la infància d'Alicia, és més o menys com ella, amb la diferència que aquesta intenta sempre ser igual que la resta, i si per això ha de deixar de banda Alicia, ho faria.

Amic 3 (Jose): Un vell amic d'Alicia, no té molta personalitat i no parla massa, té el defecte de deixar-se portar massa per la resta, i no pensar per ell mateix.

Porter de la discoteca: Un home alt i fort, que es limita a fer la seva feina, encara que de vegades falti el respecte a l'hora de fer fora algú del local.

Pijas (Flors): Un grup de 3 noies, les quals van gairebé igual vestides, molt maquillades, i es fiquen amb Alicia pel fet de ser diferent a la resta.

Fumador (Eruga): Roba ampla, sol fumar Cannabis, porta a la roba alguna referència a Jamaica. Es pregunta què fa Alícia allà, per que realment no entén per què ella està allà.






Publicado el 16-12-2014