Vídeo corporativo

Casting organizado por: Maria en Barcelona

El vídeo a realitzar és d’ús acadèmic elaborat com a projecte de final de grau en Disseny Audiovisual. Alhora cobreix la funció de vídeo corporatiu pel servei/empresa anomenat Casa Meva És Casa De Gossos ( CMCG).
Aquest és un vídeo d’uns 3 minuts i mig aproximadament. Es visualitzarà únicament en plataformes web, principalment xarxes socials.
Pel que fa al contingut del vídeo, es mostren 4 històries paral·leles entre la relació d’una persona i el seu gos. Son escenes on es mostren accions quotidianes i força típiques si es té en compte el comportament natural de l’animal. A més, combinades amb aquestes, també es mostraran imatges soltes de cada una de les perspectives del gos.
El vídeo es presentarà des de la visió del gos, en càmera subjectiva, per tant l’actor haurà de relacionar-se amb la càmera de la mateixa manera que ho faria si aquesta fos el seu gos.
Per CMCG situar-se en la ment de l’animal significa coneixement vers aquest, per tant seguretat de cara l’espectador. Amb aquest vídeo es vol empatitzar doncs, tant amb l’animal, com amb el client. Aquest s’ha de sentir identificat i és per això que es veu actuar a ell mateix en situacions que li son familiars.
A nivell global es vol transmetre un ambient positiu, inclús amb algun toc d’humor específic d’algunes escenes.
Les dates de rodatge i la disponibilitat dels actors comprenen les dos setmanes del 3 i del 10 de Agost, amb possibilitat de allargar-ho, si fos necessari a la setmana del 17.
Els personatges actors/ actrius que es sol·liciten son:

2: Actriu 25 anys
3: Actor 50
4: Nen 10
5: Actriu 70
6: Actor 30 >>> cubierto
7: Actriu 30 >>> cubierto


Les dates de rodatge ( a convenir ) son: Divendres 14 (tarda), Dissabte 15 (tarda), Diumenge 16 (tot el dia), Dimarts 18 (tot el dia), Dimecres 19 ( tot el dia).

Interessats enviar correu a casamevaescasadegossos@hotmail.com






Publicado el 12-08-2015