Càsting "principal segona"


Els alumnes de realització de l'escola de mitjans audiovisuals de Barcelona obren convocatòria per a realitzar un càsting per seleccionar dos actors per un projecte d'obra escènica.

Principal 2a és la senzilla i alhora complicada història d’una ruptura. El tema que es tracta amb més intensitat és la qüestió d’aquelles coses que volem dir però ens guardem al fons del cor i la manera com acaben sortint en les situacions més inesperades, ja sigui per bé o per malament. L’Àlex i la Marina porten temps veient que la cosa no rutlla, però no s’expliquen aquests pensaments. En quin moment van deixar de fer-ho? Tenen por de trencar una rutina que ja els va bé i per això no diuen res? Són preguntes que es tracten poc a poc en la història.

ES BUSCA

Noi entre 20 i 35 anys que interpreti a: Noi d’uns 26 anys actiu i enèrgic. Se’l podria descriure com nerviós i somiador, amb ganes de menjar-se el món.


Noia entre 20 i 35 anys que interpreti a: Una noia d’uns 25 anys, forta i independent, però que acaba jutjant-se massa. Amb els anys, s’ha començat a sentir atrapada en una rutina que no la fa créixer i cada cop veu més difícil trobar un camí per on tirar.



NO REMUNERAT

S'ENTREGARÀ UNA GRAVACIÓ DE LA REPRESENTACIÓ

EL CÀSTING ÉS EL DIA 29 DE MARÇ DE 2016. (DE 11H A 14H)

LA REPRESENTACIÓ ÉS EL 10 DE MAIG DE 2016.






Publicado el 15-03-2016