Parella real de 29-38 anys

Casting organizado por: Carlota en Barcelona

WKND. Busquem una parella real d’actors (home/dona). Es tracta d’un vídeo per internet que té per objectiu promocionar el nord de Catalunya. El rodatge consistirà en passar tres dies fent una ruta amb cotxe pels Pirineus on els actors faran una sèrie d’activitats divertides típiques de cada comarca/localitat.

No és un rodatge comú sinó que es tracta de viure una aventura on els dos personatges siguin molt naturals i on prioritzem la simpatia i el feeling que tinguin entre ells, més que el fet de que siguin actors molt professionals.

Informació general:

- Vídeo per internet promocional dels Pirineus
- Parella real de 29-38 anys (no necessari que els dos siguin catalans, ens interessen també estrangers o espanyols de fora de Catalunya)
- No és necessari que els dos siguin actors
- Imprescindible bon feeling, ganes d’aventures i passar-s’ho bé
- Possibilitat de fer ràfting (no n'han de saber, però han d'estar disposats a provar-ho)
- Dates de rodatge: 24-25-26 de maig (possibilitat de passar-ho a cap de setmana). Tres dies sencers, comptar que es dorm fora.
- Alta a la S.S.
- Remuneració: 600 euros bruts / act.

> CONTACTE: Les persones interessades han d’enviar un video carlota@wknd.tv indicant a l’assumpte “Parella ruta Pirineus”. Al cos del correu han d’indicar les seves dades de contacte (Nom, cognoms, telèfon i correu electrònic).

El vídeo pot ser amb el mòbil mateix, tipus selfie, i ha d'incloure:

- presentació (edat, a què es dediquen, on viuen, quant temps porten de parella, si viuen junts o no… lliure)
- 'explicar per què els hi agradaria ser els protagonistes d’aquest vídeo, és important que veiem el feeling que hi ha entre ells.

La convocatòria està oberta fins el proper dimecres 11 de maig, però recomanem que no esperin fins l’últim dia.
Sort i gràcies!






Publicado el 06-05-2016